Business event «Розвиток місцевої економіки» взаємодія малого і середнього бізнесу та органів місцевого самоврядування»

Від: 14 грудня 2023


Сотня учасників, панельні дискусії, обговорення нових ідей та можливостей для розвитку бізнесу, так пройшов Business event «Розвиток місцевої економіки» взаємодія малого і середнього бізнесу та органів місцевого самоврядування».

Зустріч стала майданчиком для налагодження комунікації між представниками органів місцевого самоврядування, фінансових установ - банків, центром зайнятості та підприємцями міста у створенні діалогу, співпраці, інформуванні щодо грантових програм, та інших фінансових інструментів для поліпшення економічного клімату міста Кривий Ріг, обміну думками та новими ідеями.

Зі вступним словом до учасників Business event звернувся секретар міської ради – в.о. міського голови Юрій ВІЛКУЛ.

Дискусія була розділена на панельні обговорення.

Учасники Business event мали змогу долучитися до панельних дискусій, під час яких отримали інформацію про можливості грантових програм українських інституцій, ініціатив, а також від європейських та міжнародних програм партнерів.

Виступи спікерів – представників органів місцевого самоврядування, бізнесу, фінансових установ; історії успіху підприємців, все це надихнуло учасників зустрічі на нові креативні ідеї і проєкти.

Такі заходи потребує бізнес, оскільки для реалізації можливостей розвитку часто не вистачає банальної інформації про доступні інструменти.

Наша команда дякує захисникам та захисницям, що маємо можливість проведення таких зустрічей!

Презентації банків, які представили інформацію щодо фінансових рішень для малого та середнього бізнесу та презентація Просторової концепції Індустріального парку «Кривбас» від Інституту розвитку міста Кривого Рогу Ви можете переглянути за посиланням https://bit.ly/41l2LQS.

Також, долучайтесь до нашого Telegram «Гранти ДРВК і МСБ» та дізнавайтесь про нові грантові можливості для вашого бізнесу.