Найбільш амбіційні проєкти можливі лише за підтримки

Від: 24 жовтня 2023

У Довгинцівському районі ведеться активна популяризація можливості отримання грантової підтримки різних рівнів серед тих хто вже є суб’єктами господарювання або планує опанувати новий вид діяльності, особлива увага приділяється ветеранам та учасникам бойових дій.

Головною державною грантовою програмою для стимулювання бізнесу в умовах війни є урядовий проєкт «єРобота», що передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та для навчання.

Сьогодні в.о. міського голови – секретар міської ради Юрій Вілкул відвідав об’єкт бізнесу в нашому районі, підприємець якого є одним з переможців урядового проєкту.

Грантову підтримку від урядового проєкту «єРобота» у співпраці з виконком Довгинцівської районної в місті ради отримав реабілітаційний центр «Kinezio» (ФОП Бадалян А.А.), в якому надаються послуги для всіх вікових категорій, а саме: консультації лікарів (реабілітолог, невролог, нейрохірург, ортопед-травматолог; лікувальні процедури акупунктура, ударно-хвильова терапія, ультразвук, лікувальні блокади тощо; тренування у залі (стретчинг та кінезіо (ЛФК)); різні види масажу (лікувальний, лімфодренажний, вогняний, зангальний, дитячий тощо).

За грантові кошти придбано тренажер та лавку для кінезіотерапії, гіперекстензію регульовану та меблі для приміщення центру, що дозволило розширити можливості центру та створив 2 робочих місця.

Також, центри ФОП Бадаляна А.А. соціально-орієнтовані – для ветеранів та учасників бойових дій надається скидка на послуги у розмірі 50 %.