Завдяки отриманому гранту, підприємець придбав тренажери для обладнання спортивного клубу на мікрорайоні «Східний-2»

Від: 24 жовтня 2023

Завдяки плідній співпраці фізичних осіб-підприємців та представників виконкому Довгинцівської районної в місті ради, з початку року підприємцями району подано 75 заявок на участь у програмі грантової підтримки «Гроші на власну справу» єРобота», з яких 33 суб’єкта господарювання отримали грантову підтримку на розвиток власної справи.

Одним з таких є фізична особа-підприємець Резвін А.С., керівник спортивного клубу «Cross gym» («Східний-2», вул. Сахарова,17), об’єкт бізнесу якого відвідав сьогодні в.о. міського голови – секретар міської ради Юрій Вілкул.

Завдяки отриманому гранту, підприємець придбав тренажери для обладнання спортивного клубу на мікрорайоні «Східний-2».

У спортивному клубі надаються послуги для всіх вікових категорій населення, а саме:
-індивідуальні тренування, з можливістю відвідати клуб разово або придбати абонемент;

-групові тренування: фітнес, бокс, стретчінг, кроссфіт, дитячі тренування.

Керівник спортивного клубу «Cross gym» (ФОП Резвін А.С.) та його партнер є учасниками бойових дій, тому особливу увагу приділяють соціальній складовій, надаючи змогу безкоштовно тренуватись у своїх спортивних клубах ветеранам та учасникам бойових дій.

Тепер на мікрорайоні «Східний-2» функціонує сучасний, гарно оснащений спортивний клуб, в якому мешканці мікрорайону можуть підтримувати свою фізичну форму.

Шановні підприємці, подавайтесь на грантові програми та залучайте фінансування для вашого бізнесу, підтримуючи економіку нашої держави!