Протягом лютого учні музичної школи №11 неодноразово брали участь у конкурсах і здобували призові місця

Від: 27 лютого 2024


Завдяки нашим захисникам і захисницям, їхній невтомній праці, ми можемо жити, творити, працювати...

Попри все наші талановиті хлопчики і дівчатка перемагають на всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Протягом лютого учні КЗСМО «Музична школа №11» КМР неодноразово брали участь у конкурсах і здобували призові місця.

В міжнародному двотуровому конкурсі мистецтв «Мистецька історія», який відбувся 02.02.2024 в м. Києві, І місце в жанрі «вокал» здобула Павлова Мирослава (викладач – Отрішко Сніжана Михайлівна, концертмейстер – Стадник Павло Павлович).

З 04.02.2024 по 08.02.2024 проходив міжнародний двотуровий конкурс BALTIK FEST, де учасниками були представники Фінляндії, Латвії, Чехії та України І місця посіли в жанрі «вокал» Нехлюда Каміла, Цимбал Влада та Біла Злата. ІІ місце здобули Жуматіна Злата, Олєєва Катерина та Симоненко Марія (викладач – Щербанюк Наталія Олександрівна, концертмейстер – Сенік Евеліна).
Шинкаренко Вероніка посіла ІІ місце в грі на синтезаторі, а Заремський Олександр – ІІ місце в грі на гітарі. Серед дуетів Заремський Олександр та Матвієнко Юліана здобули ІІ місце, Скепський Олександр та Іларіонов Гліб – ІІІ місце. Підготував юних музикантів викладач – Сюткін Тимур Володимироич.

У всеукраїнському конкурсі піаністів «Юний віртуоз», який відбувся 17.02.2024 Гран Прі отримала Масловська Марія, ІІІ місце здобули Денисюк Агнеса та Скрипник Наталя (викладач – Саковська Віра Львівна). Кочеткова Ярослава здобула ІІ місце, а Кучеренко Ліза – ІV (Викладач – Осадчук Лариса Олександрівна).

Вітаємо всіх талановитих діток та їх наставників зі здобутими високими результатами.