Про прийом документів на надання компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб

Від: 27 березня 2024

Шановні мешканці Довгинцівського району!

З 01 квітня 2024 року прийом документів на надання компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб проводиться спеціалістами управління праці та соціального захисту населення виконкому Довгинцівської районної в місті ради.

Відповідно до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб, затвердженого ПКМУ від 19.03.2022 № 333, для отримання компенсації особа, яка розмістила внутрішньо переміщених осіб, не пізніше п’яти днів з дня закінчення звітного місяця подає до управління праці та соціального захисту населення за місцем розташування житлового приміщення заяву за формою, затвердженою зазначеною постановою.

Заява подається в паперовій або електронній формі на електронну адресу управління праці та соціального захисту населення за місцем розташування житлового приміщення: [email protected].

У разі подання заяви в паперовій формі, особа, яка розмістила внутрішньо переміщених осіб, подає інформацію про себе та кожного з розміщених осіб з пред’явленням документів, що підтверджують статус або особу заявника.

У разі подання заяви в електронній формі, до заяви додаються електронні копії (фотокопії) документів, що підтверджують подану інформацію.

Звертатися за адресою: вул. Дніпровське шосе, 16, каб. 106, час прийому з 08.30 до 16.00, без перерви, телефон для довідок: (068)188-10-10.