Здобувачі освіти 5-х класів Криворізького ліцею №24 взяли участь у «Мобільному класі безпеки»

Від: 05 лютого 2024


Здобувачі освіти 5-х класів Криворізького ліцею №24 Криворізької міської ради разом з командою дружини юних рятувальників-пожежників «Янголи» взяли участь у «Мобільному класі безпеки».

Представники ДСНС провели з учнями майстер-клас з рятування людини на воді. Діти дізналися про алгоритм дій під час та після рятувального процесу.

Представник патрульної поліції на своєму майстер-класі розповів про правила переходу дороги на пішохідних переходах, про уникання використання телефону під час переходу дороги та надав інструкції щодо безпечного пересування по вулиці.

А у «Мобільному класі безпеки» учні дізналися про правила поводження з вибухонебезпечними предметами. Діти засвоїли, що торкатися невідомих предметів небезпечно і що робити та кому телефонувати у разі небезпеки.

Заходи з безпеки під час війни є важливими для захисту життя та безпеки учнів, персоналу та всієї шкільної спільноти під час потенційно небезпечних ситуацій. Такі заходи не тільки допомагають готувати учнів до можливих небезпек, але й забезпечують відчуття безпеки та впевненості у майбутньому.