Новини

Від: 30 березня 2018

На території залізничного вокзалу «Кривий Ріг – Головний» відбувся лідерський нон-стоп «Сім чудес Кривого Рогу». Учні шкіл нашого району (КПГ, КЗШ №№ 90, 88, 109, 130, 89, 65, 108, КНВК №128) запальним флеш-мобом зустрічали делегації лідерів Міської Асоціації Дитячих Об’єднань із усіх районів нашого міста. Учасники заходу отримали особисті квитки для подорожі Довгинцівським районом та яскраві буклети «Перлина Криворіжжя - Довгинцеве» з цікавою інформацією про пам’ятки та історичні місця району.

Лідери районної дитячої організації «Первоцвіт» запросили гостей до затишного привокзального кафе, де у відтвореній атмосфері потягу пригостили чаєм від Укрзалізниці, короваєм та солодощами. Для гостей також організували майстер-клас по виготовленню сувенірів, який розробила і провела учениця КЗШ №130 Береза Валерія.

Учасники відвідали з екскурсією Криворізький музей залізничної слави, де мали можливість переглянути унікальні історичні експонати та моделі потягів, зробити пам’ятні фото. Біля музею відбулася урочиста церемонія передання естафети нон-стопу «Сім чудес Кривого Рогу» та символу міста до Інгулецького району. На згадку про подію всі учасники отримали солодкі подарунки з логотипом міського проекту лідерів МАДО «Сталеве серце України – місто щасливої дитини».