Криворізька північна ОДПІ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє

Від: 06 жовтня 2017

Про роботу Криворізької північної ОДПІ щодо розгляду запитів на публічну інформацію

Протягом січня – вересня 2017 року до Криворізької північної ОДПІ надійшло 9 звернень на отримання публічної інформації від фізичних осіб, юридичних осіб та громадських організацій. Основна інформація, що цікавила запитувачів, стосувалась надання адміністративних послуг та надання роз’яснень.

Усі запити були опрацьовані у встановлений чинним законодавством термін.

Також, нагадуємо, що права громадян на звернення регулюється ст. 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян». Кожен може направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб з метою роз’яснення прав законних інтересів.

Про подання звітності з рентної плати

Криворізька північна ОДПІ нагадує, що наказом Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з рентної плати» від 31.05.2017 №545,  внесено зміни до Податкової декларації з рентної плати, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 17.08.2015 №719, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 03 вересня 2015 року за №1051/27496 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 07.11.2016 №927).

З метою реалізації внесених змін Наказом №545 ДФС розроблено форму Декларації та опис алгоритму контролю для арифметично-логічної перевірки даних документів звітності у процесі його автоматизованої обробки відображення показників в інтегрованих картках платників до них, які починають подаватись з 01 жовтня 2017 року.

Інформація стосовно діяльності органів ДФС України та роз'яснень податкового та митного законодавства